The interview

interviewposterEn el seu moment us vaig parlar de la polèmica amb The Interview que va provocar la seva retirada de les cartelleres americanes poc abans d’estrenar-se arran de les amenaces rebudes, finalment aquesta setmana m’he decidit a veure-la i no n’hi ha per tant. Si ets un líder autoritari amb aires de superioritat i un ego per sobre les teves possibilitats entenc que puguis estar emprenyat però per la resta dels mortals no és més que una comèdia entretinguda.

The Interview és una nova col·laboració de la parella formada per Seth Rogen i James Franco. La relació Rogen/Franco comença amb Pinneapple Express (abans ja havien coincidit breument a Lío embarazoso), es va desenvolupant en petites trobades (The Green Hornet) i es reafirma en altres pelis com Juerga hasta el fin i, l’avui tractada, The Interview. Que la relació funciona queda clar quan veiem que a les tres pel·lícules els dos actors fan els mateixos personatges. No de nom però els dos fan el mateix, pel·lícula rere pel·lícula. Rogen és el nen gran immadur que es deixa portar, al qui li agrada la festa però amb remordiments de consciència i Franco és el fumeta egocèntric de la parella (sovint amb dubtes de si actua o ja ve fumat de casa). El fet és que aquest duet funciona i sembla que l’anirem regularment a la pantalla. Acompanyant els dos protagonistes tenim a Randall Park com a Kim Jong-Un i la magnètica Lizzy Caplan com a Agent Lacey.

Anem a la pel·lícula. És entretinguda. Sense sortir del tema caca-culo-pedo-pis la peli es deixa veure i, en alguna ocasió, t’arriba a fer gràcia i tot. Tenim gags escatològics amb introduccions anals, alguna vomitada i defecació i alguna broma sexual posada en calçador, res que no puguis esperar quan veus una peli d’aquest estil però també trobareu algun acudit prou bo, una baralla que acaba amb unes curioses amputacions i l’aparició prou entretinguda d’un tigre. En definitiva, una comèdia típica americana però que ha tingut més ressò de l’habitual per una polèmica vinguda de fora.

interview1

Si no us agrada aquest tipus no comèdia oblideu-vos de The Interview, ni la curiositat per veure el motiu de les queixes de Corea del Nord serviran per tapar el que realment és però si l’estil Rogen us agrada no sortireu descontents, és més del mateix.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda