The Lego movie

lego_posterUna pel·lícula de Lego… El que en principi semblava una broma de mal gust o l’aposta feta entre dos productors borratxos s’ha acabat convertint en un projecte real que es va estrenar fa pocs dies. El més sorprenent? Sense ser res de l’altre món és una bona peli.

En algun moment algú va pensar que si Michael Bay es podia forrar fent pelis amb uns robots de joguina o que si es podia classificar com a pel·lícula una aberració basada en el joc de taula Battleship, no existia motiu per pensar que una pel·lícula basada en una joguina utilitzada per milions de nens (i adults) no tindria èxit. Així doncs van decidir tirar endavant The Lego Movie.

Un encert és escollir Phil Lord i Christopher Miller com a responsables del projecte, una parella acostumada a treballar en comèdies i responsables de Pluja de mandonguilles i la gran Infiltrados en clase, que aconsegueixen donar caràcter a la pel·lícula. A més han convertit un argument que podia quedar-se amb anècdota amb una història més profunda que sorprèn quan arriba.

L’animació de The Lego Movie és complicada al principi. Al ser figures amb “poca” mobilitat l’animació està feta com si es tractés d’un joc de consola de 8 bits. Moviments secs i saltats que es fan estranys al principi però als que t’acabes acostumant.

lego

The Lego Movie aprofita les llicències de personatges per omplir de “cares” conegudes els 100 minuts que dura. Trobem Gandalf, Shakespeare, Superman, Green Latern i un llarg etcètera de personatges coneguts però qui s’emporta tota l’atenció és Batman. Mentre que els altres són simples complements, Batman és un dels protagonistes de la història i el personatge que porta tot el pes de la comèdia amb alguns grans gags.

La pel·lícula és recomanable per tots els públics. Els més petits es perdran moltes de les bromes parlades però s’ho passaran igual de bé amb l’acció que surt en pantalla. Sense esperar l’estrena de la primera part ja s’ha anunciat que la segona s’està preparant.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda