0

The Meyerowitz Stories (New and Selected)

Si mai hi ha hagut un moment per aplicar la dita “mai jutgis un llibre per la seva portada” aquest és amb The Meyerowitz Stories. Amb Ben Stiller i Adam Sandler com a caps de cartell el més senzill és cometre el mateix error que un servidor i donar per fet que ens trobaríem amb una nova comèdia absurda i infantil, res més lluny de la veritat.

The Meyerowitz Stories és un drama natural que ens porta a descobrir la vida de família Meyerowitz. És una pel·lícula coral on els personatges prenen el protagonisme a la història i on uns brillants diàlegs substitueixen qualsevol posada en escena. Al capdavant de la família trobem un magnífic Dustin Hoffman interpretant un egocèntric artista de segona fila incapaç d’acceptar el seu fracàs i que fa pagar als seus fills i a la gent que l’envolta la seva poca repercussió en el món de l’art. Hoffman és capaç de convertir en entranyable un personatge detestable. Els més afectats per la personalitat del seu pare són els seus tres fills interpretats per uns brillants Ben Stiller, Adam Sandler i Elizabeth Marvel. Tres personatges que treuen el millor dels actors i que es fan estimar des del primer minut. Si amb aquest planter d’actors no fos suficient falta afegir unes grans Emma Thompson i Grace Van Patten en uns papers secundaris però, no per això, menys importants.

Noah Baumach escriu i dirigeix aquesta petita pel·lícula amb esperit d’obra teatral on tracta d’una manera natural i realista temes tan universals com la família, les relacions entre pares, fills i germans, l’amor i l’acceptació del fracàs. Uns temes amb els quals qualsevol pot sentir-se identificat i que converteixen la pel·lícula en una petita joia que no us hauríeu de perdre.

Voldria acabar aquest post amb una menció especial per Adam Sandler. Si fes una llista amb els meus cent actors preferits és molt possible que Adam Sandler ni tan sols en formés part però em trec el barret davant la interpretació que fa en aquesta pel·lícula. El seu és un personatge torturat ni menys preat per la vida però capaç de mantenir una il·lusió per seguir endavant i veure el costat positiu de les coses, un personatge que porta a l’actor a un registre on mai l’havíem vist i on compleix amb escreix qualsevol expectativa que en poguéssim tenir.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *