The world’s end – Especial Sitges

worldsend_posterEdgar Wright, Simon Pegg i Nick Frost, posen el punt i final a The three flavours cornetto trilogy amb The world’s end (Edgar Wright, 2013), una comèdia delirant que es gaudeix més si es veu sense saber de què va.

Si l’any passat vam encetar Sitges amb Simon Pegg mirant A Fantastic fear of everything aquest any repetim ritual amb The world’s end. Entro a l’Auditori completament ignorant de l’argument de la pel·lícula (cosa que vaig agrair després) però convençut que m’ho passaria bé (fins i tot amb Paul, la més fluixa del tàndem Pegg-Frost m’ho vaig passar bé).

Sense explicar molt l’argument la pel·lícula explica com cinc amics de la infància es reuneixen al cap de molts anys per aconseguir un repte que no van poder superar d’adolescents, fer la Milla d’or, 12 pintes de cervesa en 12 pubs del poble. Propers a la quarantena i amb vides molt diferents els amics es tornen a reunir tot i les diferències per aconseguir-ho però la nit no acaba com ells esperaven.

theworldend

Tot i mantenir l’esperit de Shaun of the Dead i Hot Fuzz (Arma Fatal) aquesta tercera entrega de la trilogia és la més “comercial” o que pot arribar a un públic més ampli. Des del primer moment et sent còmode en un estil de pel·lícula comèdia al que estem acostumats però la veritable diversió comença al cap d’uns vint minuts quan el guió agafa un rumb completament diferent.

Com ja acostuma a ser normal en els films de Wright, Pegg i Frost els diàlegs són ràpids, intel·ligents i amb molta ironia cosa que es perd una mica amb els subtítols però no fa desmillorar la peli.

Uns 110 minuts de diversió que en més d’una ocasió va fer arrencar uns sonors aplaudiments i ovacions per part del públic.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda