Thor Ragnarok

Sense considerar-la un fracàs, crec que les dues primeres entregues de Thor són del pitjor que ha fet Marvel. Les dues són pel·lícules sense personalitat ni gràcia que no acaben de lligar amb l’estil que ha creat Marvel pel seu MCU. Fins i tot una pel·lícula petita com Antman, protagonitzada per un personatge que m’interessava poc o gens em va entretenir molt més que les protagonitzades pel Déu de Tro. Conscients o no d’aquesta diferència, Marvel ha fet un gir en el to de Thor canviant-li l’estil. Com sempre hi haurà opinions per tots els gustos però, personalment l’he trobat molt encertat.

Thor Ragnarok s’inspira en Guardianes de la Galaxia i ens ofereix una nova aventura amb molt més humor que les anteriors, lligant-la amb trames iniciades a Civil War i preparant-nos per Infinity War i eliminant el component amorós que desestabilitzava molt les entregues anteriors. Des del minut 1 que veus el canvi que ha sofert Thor. Una imatge més vuitantera, més humor i un estil més directe que va per feina i dóna pas a dues hores molt entretingudes.

Thor i Hulk són els dos personatges que vam trobar a faltar a Captain America: Civil War i amb Ragnarok sabem on paren i que fan. El cas de Thor és més creïble que en el del gegant verd. Tampoc ens entretindrem amb petits detalls però Marvel s’ha caracteritzat en tenir molt lligat el seu univers i la presència de Hulk està molt agafada pels pèls. Potser més endavant tindrem una explicació més detallada de què li va passar a en Banner entre Age of Ultron i Ragnarok.

A banda d’en Thor i en Hulk, per aquesta nova entrega coneixem nous personatges. El principal és Hela, una espectacular Cate Blanchett que es converteix en un perfecte antagonista de la película, Valkyrie que segurament recuperarem a noves entregues del MCU i un genial Jeff Goldblum que es posa a la pell del Grandmaster. Tot i això el millor personatge continua sent en Loki de Tom Hiddlestone. Quan l’actor apareix en pantalla es menja a tots els seus companys de repartiment. Per quant una pel·lícula en solitari del millor personatge de l’univers Thor? Una menció especial, al personatge de Korg, un dels referents còmics de la pel·lícula i al qual el mateix director s’encarrega de posar veu.

El canvi de to de la pel·lícula pot no agradar a tothom però crec que és una magnífica manera de donar aire a un personatge al qual li feia falta una renovació. Amb Thor passareu una molt bona estona, riureu i gaudireu dels moments espectaculars i èpics que es mereix qualsevol pel·lícula de l’univers Marvel. L’espera fins a Infinity war s’ha fet ara una mica més lleugera

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda