Thor: The dark world

thor2L’any 2011 Thor va suposar per un servidor una grata sorpresa. El personatge no m’atrau especialment i la vaig anar a veure per l’inèrcia de l’univers Marvel i les pelis de superherois que per cap altre motiu. Segueixo pensant que és la saga més fluixa d’aquesta xarxa de personatges que ha creat l’editorial però és un producte entretingut i que et fa passar una bona estona. Res d’això passa amb la segona.

Thor: The dark world està emmarcada en la Fase II de Marvel, un pla concebut per anar consolidant personatges amb pel·lícula com Iron Man, Captain America o Thor fins a arribar a The Avengers: Age of Ultron (ens passem Thanos pel forro!?) mentre s’introdueix alguns personatges nous com Guardians of the Galaxy o la sempre rumorejada AntMan.
I és aquest el principal problema que veig a la seqüela de Thor. Tocava fer-la si o si. Estava dins el pla i no era qüestió de sortir-se del guió i això fa sortir una peli sense argument que no deixa de ser un conjunt de situacions inconnexes ajuntades amb casualitats que no es creu ningú.

En aquesta segona part la majoria dels personatges (com a màxim es salva Loki) s’han convertit en una versió còmica o paròdica dels personatges de la primera part. A cada frase han de dir una gracieta que, en la majoria de moments, no té ni sentit ni gràcia. Els actors no semblen esforçar-se més enllà de complir amb el seu paper i poca cosa més i la majoria de secundaris han quedat relegats a un paper purament presencial perdent la simpatia que ens van donar a la primera entrega

Els dos únics motius pels que puc recomanar Thor: The dark world

Els dos únics motius pels que puc recomanar Thor: The dark world

Un apart es mereix la direcció Alan Taylor no fa una mala feina però és una feina que li va gran. La seva experiència en televisió li serveix per complir però no aconsegueix les sensacions o imatges que es mereix una peli com aquesta.

En definitiva, Thor: the dark world avorreix i no fa honor ni al personatge ni a la primera part.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda