Transformers: El último caballero

Estimat Michael,

T’escric aquestes línies perquè crec que alguna cosa no funciona en la nostra relació. No sé si és culpa teva o culpa meva però crec que es tracta més de buscar solucions que de buscar culpables.

No recordo quan va començar la nostra relació però si recordo com. Vas arribar amb dos amics, un tal Will i un tal Martin que feien riure i emocionar al mateix temps i que van ser el detonant de la nostra relació. Va ser un inici de relació explosiu, intens i ràpid, tal com han de ser tots els inicis que valen la pena.

La nostra primera sortida va ser a la presó d’Alcatraz, una primera cita no gaire convencional però que em va enamorar totalment. De fet, encara avui, de tant en tant encara torno a visitar-la i gaudeixo de la visita com el primer dia. La segona sortida va ser molt més espectacular, amb un grup d’amics em vas portar a l’espai. Allà em vas mostrar un costat més humà però sense perdre l’explosivitat que et caracteritza. Vaig riure, vaig plorar, vaig patir i em vaig emocionar. L’efervescència de l’inici no semblava tenir final però no tot podia ser perfecte.

La nostra primera discussió va arribar, com no podia ser d’altra manera, per un tema polític. L’atac japonès a Pearl Harbour va provocar el nostre primer distanciament però ràpidament vas saber com arreglar-ho. Després d’una baralla el millor és recordar els motius que ens van portar a estimar-nos i aquests van ser en Will i en Martin. Em vaig tornar a enamorar com la primera vegada – o potser una mica més i tot-, We ride together, we die together. Bad boys for life, com diuen ells dos.

Després d’una reconciliació explosiva les coses es van calmar entre nosaltres, de fet molta gent no va entendre que marxéssim junts de vacances a una illa paradisíaca però jo m’ho vaig passar molt bé. Va ser un viatge entretingut i que recordo amb carinyo. No negaré que el fet que portessis a la Scarlett de viatge amb nosaltres no ajudés bastant a fer-lo més agradable però sense ella també hauria estat bé.

Va ser després d’aquesta sortida que va començar la teva afició pels robots gegants i que mirant enrere, crec que va ser l’inici del final de la nostra relació. El principi va ser divertit, la primera vegada que em vas portar a veure’ls m’ho vaig passar molt bé i em vaig sorprendre passant-m’ho molt bé quan esperava avorrir-me molt però la teva obsessió va anar a pitjor la segona vegada. Estaves tan emocionat amb aquests nous joguets que només t’interessava tenir-ne més i més grossos. No m’explicaves res, només ho volies fer tot més gran i més espectacular però sense ordre ni sentit i, el pitjor de tot, sense ànima.

Tan obsessionat estaves que no vas fer cas als meus morros o les meves males cares i vas decidir continuar amb la teva afició sense aprendre dels errors passats. Vas repetir una tercera vegada i gairebé acabes amb la nostra relació però vaig veure un petit bri d’esperança quan vas deixar-ho i et vas apuntar al gimnàs amb en Mark i en Dwayne. Vas tornar a ser el dels inicis, divertit, interessant, potser no tan explosiu però molt actiu i intens, no va durar gaire. Quan ja pensava que t’havies oblidat dels robots gegants vas decidir tornar-hi.

Per si no en teníem prou aquesta vegada vas decidir barrejar-ho amb dinosaures robòtics, com si amb els robots normals no en tinguéssim prou! Estaves portant la nostra relació al límit i, al final, has aconseguit que hi arribés quan has barrejat la llegenda d’excalibur amb la teva obsessió. Collons Michael, que aquest estiu ja me la fotran per terra una vegada la llegenda d’Artur, no calia que tu també ho fessis.

M’he cansat Michael, la teva obsessió m’ha cansat i m’obliga a prendre una decisió molt dura però que, a la llarga, crec que serà el millor pels dos. No sé com serà el futur ni què ens té preparat, he escoltat rumors que en Will i en Martin volen tornar a sortir junts però no sé si tu en formaràs part o si tornaràs a ser el de sempre, però si mai tornes a ser el d’abans em tindràs al teu costat.

Sempre teu, Pau

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda