Venganza bajo cero

Des de fa uns anys, Liam Neeson viu una segona joventut gràcies al cinema d’acció. El seu paper de Bryan Mills a Venganza va obrir el camí a tot un seguit de pel·lícules on l’actor sempre interpretava un personatge bastant similar. Venganza bajo cero conserva aquest estil de protagonista però afegeix un component humorístic. El resultat és una pel·lícula d’acció totalment previsible que intenta fer humor negre i no ho aconsegueix.

La policia troba el fill d’en Nelson Coxman (Liam Neeson) mort d’una sobredosi. Convençut que el seu fill no era un drogoaddicte, en Nelson comença una investigació que el portarà a un bany de sang contra un implacable narcotraficant.

La pel·lícula és un remake de Kraftidioten pel·lícula noruega dirigida pel mateix Hans Petter Moland que s’ha limitat a gravar la mateixa pel·lícula però canviant els actors i traslladant l’acció de Noruega a les Muntanyes Rocoses. Si mireu el tràiler, us adonareu que la majoria d’escenes són clavades. Es podria pensar que fer-la per segona vegada serviria per millorar-la però no és així. L’humor negre que vol vendre la història brilla per la seva absència i es limita a situacions absurdes i personatges histriònics que no aporten res.

La història que ens vol vendre Venganza bajo cero és tan buida, previsible i poc creïble com plans i inútils són els seus protagonistes. Hauria de ser delicte tenir a Laura Dern en el teu repartiment i donar-li un paper tan vergonyós. La resta dels secundaris són tan absurds i mal dibuixats com tota la pel·lícula. Només el personatge de Neeson sembla tenir més de dues línies de descripció i història, la resta són extremadament bàsics, simples i previsibles.

El pitjor que li pot passar a una pel·lícula d’acció o a una d’humor és avorrir i Venganza bajo cero  intenta ser les dues coses i només aconsegueix avorrir el doble.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda