Venganza: Conexión Estambul

taken2No he vist la primera part però suposo que deu ser molt diferent d’aquesta o no entenc les bones crítiques que va rebre.

A Venganza: Conexión estambul (Taken 2, Olivier Megaton) agafa el relleu a Pierre Morel, director de la primera part, per signar un thriller d’acció buit i sense gràcia. Com ja va fer amb Transporter, Luc Besson vol convertir la seva obra en una nova saga però a mentre el personatge de Jason Statham aguanta prou bé fins a la tercera pel·lícula aquí no passem de la primera.

El guió de Besson no s’aguanta per enlloc. Moltes de les situacions són tan absurdes com la filla del protagonista llançant granades de mà per les taulades de la ciutat intentant ajudar al seu pare a orientar-se, el mateix Bryan Mills (Liam Neeson) abandonant la seva dona cada dos per tres mentre està ferida o inconscient o l’assalt a l’ambaixada nord-americana amb un taxi.

La direcció tampoc ajuda gens. Megaton dirigeix les escenes d’acció d’una manera tan caòtica que en cap moment tens l’oportunitat de saber què està passant i en la resta es limita a tirar de manual i fer una feina regular.

Una peli d’acció que compleix un dels meus requisits, no durar més de 100 minuts i resulta que es fa més llarga que un dia sense pa. En definitiva, veuré la primera part quan tingui oportunitat però aquesta segona m’ha decepcionat moltíssim.

Ah! Surt Maggie Grace ensenyant cuixa i escot durant tota la peli però ni això la fa més suportable.

maggiegrace2

 

 

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda