Zombie Shark

zombiesharkSi SyFy no existí, l’hauríem d’inventar. Amb l’excepció de The Asylum i Paul W. S. Anderson, la responsable de Sharknado,  Sharktopus i tot el relacionat amb taurons freaks és de les poques capaç de fer merda d’aquest nivell de forma voluntaria i tenir un públic fidel.

Ja sabeu que els taurons són l’estrella d’aquestes pel·lícules de serie B (fregant molt la Z). Hem tingut taurons fantasmes, taurons de sorra, taurons de dos caps i tornados de taurons, era d’esperar que tard o d’hora algú s’adonés que no s’havia barrejat el gènere de taurons amb el de morts vivents. Així doncs decidits a amortitzar la llibreria digital de taurons, efectes de sang i explosions la productora va decidir endegar Zombie Shark.

De fet la pel·lícula simplement es limita a copiar la resta canviant el medi on es mou l’esqual o la mutació o malaltia que pateix. Un grup d’amics decideix passar un cap de setmana en un complex hoteler prop de la costa. El que desconeixen aquest grup és que al costat de l’hotel hi ha unes instal·lacions militars on es feien experiments amb taurons. Com a resultat d’aquests experiments un dels taurons pateix una infecció que el converteix en zombie i, un cop s’escapa, es dedica a infectar altres taurons i esmorzar-se tots els humans que troba per davant.

Els efectes són espantosos, les actuacions pèssimes i els diàlegs irrisoris però m’ha fet gràcia que en aquesta han intentat fer un gir de guió fent que els humans menjats pels taurons també es converteixen en zombies. Segueix sent una peli de merda però m’ha fet gràcia l’intent de sorprendre.

zombieshark2

En resum, la peli és una merda i no cal que la mireu excepte sigueu com jo i tingueu alguna classe d’atracció malaltissa cap aquest tipus de pel·lícules.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda