Zootròpolis

zootropolis2Es ven com la nova pel·lícula dels creadors de Frozen i Big Hero 6 però no arriba a la sola de la sabata a cap de les dues. En realitat Zootròpolis és simplement una peli entretinguda amb un parell de gags ben posats que no deixarà marca (ni record) en la història del cinema d’animació.

La Judy Hopps és una conilleta decidida a convertir-se en agent de policia. Per complir el seu somni es trasllada a Zootròpolis , la gran ciutat on tots els animals conviuen en pau i harmonia. Per desgràcia aquesta pau es veu trasbalsada quan alguns depredadors comencen a tenir comportaments salvatges.

Zootròpolis tracta de l’amistat, el respecte cap als altres i l’afany de superació d’un mateix. Uns conceptes molt ben explicats i que converteixen la pel·lícula en altament recomanable per ensenyar als més petits de la casa però que no amplia el públic com fan altres productes d’animació. Els grans us ho passareu bé amb algunes referències cinematogràfiques (Breaking bad o Mision imposible per exemple) i riureu amb alguns gags (sobretot amb els peresosos) però se us pot arribar a fer una mica pesada i buida.

És cert que avui en dia exigim molt al cinema d’animació i que no tot poden ser Toy Story, Nemo o Dracs ensinistrats però Zootròpolis queda lluny del que podia oferir. Potser cometo l’error de deixar de mirar-la amb ulls de nens i li demano molt més del que li hauria de demanar però hem vist obres d’art tan meravelloses en aquest gènere que es fa difícil  no ser exigent.

zootropolis

Zootròpolis es situa al nivell de Madagascar o Ice age però no és capaç d’arribar al nivell de Big Hero 6 o Toy Story 3. Entreté, diverteix i té un missatge positiu. Tres raons suficients per portar-hi als més petits i que ajuden a tapar la resta de mancances de la pel·lícula.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda