Buscarse la vida en América

Nova York és escenari de moltes sèries i pel·lícules. Des de Woody Allen a Gossip Girl passant per Sex and the city, aquesta magnífica ciutat és el teló de fons de grans històries. A Buscarse la vida en América veiem la part més humana i realista de la ciutat, seguint la història d’un parell de joves sense un dòlar a la butxaca que busquen la fórmula per sobreviure i triomfar a la ciutat.

Buscarse la vida en américa, va ser creada per Ian Edelman i produida per Mark Wahlberg i l’equip de productors d’Entourage, sèrie amb la qual té molts paral·lelismes. Igual que la sèrie d’Entourage, Buscarse la vida en América tracta sobre l’amistat. La sèrie s’allunya de girs complicats o buscar sorprendre a l’espectador i es basa a fer el retrat d’un estil de vida i d’una època concreta de la vida.

Tractant-se d’una sèrie amb l’amistat com a base, és obvi que un dels punts forts de la sèrie havien de ser els protagonistes. Aquesta responsabilitat recau sobre Bryan Greenberg i Victor Rasuk, dos actors amb molta carrera però poc coneguts que s’entenen a la perfecció i creen una química que atrapa i fa funcionar la sèrie a la perfecció. Al costat d’ell trobem secundaris com Lake Bell, Eddie Kaye Thomas o Luis Guzman interpretant uns personatges als quals acabes agafant la mateixa estima que als protagonistes.

La sèrie va tenir dues temporades de 8 capítols amb una duració de 20-25 minuts, cosa que la converteix en una sèrie ideal per veure d’una tirada durant un cap de setmana. Les baixes audiències van fer que HBO decidís no continuar amb una sèrie que podia haver-se allargat durant cinc o sis temporades més sense problemes. El millor és que al tractar-se d’un retrat d’un període de la vida dels protagonistes, no tenir un final tancat no impedeix gaudir-la tranquilament. A diferència d’altres sèries que he comentat en aquesta secció, aquesta encara es pot veure actualment a HBO.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda