23 de juliol, el dia d’en Batman

detectivacomics_27Aprofitant les celebracions del 75 aniversari del personatge de DC la mateixa editorial va proclamar el dia 23 de juliol com el “Batman Day“. i com que és un dels meus personatges preferits m’apunto a les celebracions.

L’editorial ha reeditat el número 27 de Detective’s comic amb la primera aparició del cavaller obscur i el regalarà a tots aquells que visitin les llibreries o botigues especialitzades que formin part dels actes de commemoració. Al web de l’editorial podeu trobar totes les llibreries d’arreu el món que formen part de les celebracions.

Si no esteu  a prop d’alguna de les llibreries que en forma part però us fa gràcia tenir aquesta reedició us la podeu descarregar de forma gratuïta (i legal) des de la web de compra de còmic online de DC. Aquí us deixo l‘enllaç

També aprofito per deixar-vos una imatge on podeu veure l’evolució del logo de Batman al llarg d’aquests 75 anys. Passant pels primers còmics, les pel·lícules o sèries de televisió i, més recentment, els videojocs.

batman

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda