50 ombres d’en Grey ja té protagonistes

Com acostuma a pasar avui en día llibre d’èxit implica adaptació cinematogràfica. És indiferent si el llibre és una merda i la peli una merda més gran, el que es tracta és d’aprofitar el boom mediàtic que es crea per vendre entrades i reedicions.

50 ombres d’en Grey és d’aquells llibres que no entenc com es converteixen en best-sellers. Està mal escrit, l’argument és fluix, els personatges són més plans que l’encefalograma de la seva escriptora i, malgrat tot, s’ha convertit en un èxit que triomfa arreu del món i del que se n’està preparant l’adaptació al cinema.

S’ha especulat molt sobre el càsting de la pel·lícula amb un seguit de rumors, confirmacions i desmentiments que no han fet més que inflar el globus mediàtic que acompanya aquest tipus de produccions. En un moment es va anunciar Emma Watson com a actriu principal però ella ho va desmentir. Ara sembla que el càsting està confirmat i ja tenim Christian Grey i Anastasia Steel.

greycasting

Charlie Hunnam posarà rostre al seductor Grey i Dakota Johnson a la innocent Anastasia. A Hunnam el podem veure actualment al cinema amb Pacific Rim i és el protagonista de Sons of Anarchy i Dakota Johnson és la filla de Don Johnson i Melanie Griffith i la podem veure a la sèrie Ben and Kate.

Personalment cap dels dos m’acaba de convèncer. Deixant de banda si són millor o pitjors actors, cosa que no puc valorar perquè no he vist res del que han fet, Charlie Hunnam és atractiu però d’un estil que no veig per Christian Grey i Dakota Johnson no té la cara d’innocència que necessita el paper d’Anastasia Steel.

El temps dirà, potser m’equivoco i els dos acaben resultant els més adequats pels papers però ara mateix no ho veig.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda