Arrow

Green Arrow és un d’aquells personatges de DC Comics que mai m’ha acabat d’enganxar. Si es creua en el camí d’alguna col·lecció que llegeixo m’agrada i em tempta lleugerament però mai el suficient per agafar un dels seus cómics propis. És per això que em deixa una mica fred la proximitat de l’estrena per The CW Network d’Arrow, la sèrie basada en aquest personatge i que s’estrenarà el 10 d’octubre.

 

Recordem que aquesta cadena és la responsable de Smallville, la sèrie sobre l’adolescència de Superman/Clark Kent. Una sèrie amb alts i baixos que ja introduia al personatge d’Oliver Queen (cara pública de Green Arrow) interpretat per Justin Hartley. Era lógic pensar que si la cadena ja havia posat cara al personatge aquest spin-off tindria a Hartley com a protagonista però sembla que han decidit apostar per allunyar-se de l’estil marcat per les aventures de l’home d’acer. La nova cara de Green Arrow és Stephen Amell i pel que hem vist al tràiler sembla que la intenció és donar un aire més fosc que a les aventures del jove Superman.

Com ja he dit al principi no n’espero gaire d’aquesta adaptació del còmic però això no vol dir que no em pugui sorpendre i acabar agradant. Quan tingui a les meves mans algun capítols m’atreviré a valorar-la. Fins llavors desitjar molta sort a aquest Robin Hood modern.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda