Creix el repartiment de X-men: days of the future past

Peter-DinklageAquesta setmana hem conegut que Peter Dinklage  (Tyrion a Game of Thrones) s’afegeix al càsting de X-men: Days of the future past, la continuació de la magnífica X-men: first class que dirigirà Bryan Singer. Tinc moltes ganes de veure aquesta segona part, la primera va ser una gran sorpresa desprès del desencant de X-men: la desición final però mantindré les meves reserves al treball de Singer. S’haurà de veure si ens ofereix una bona peli com X-men o una merda com Superman returns.

Per cert, si fem un repàs al càsting veurem que es tracta d’un projecte ambiciós. Dinklage s’uneix a James McAvoy, Michael Fassbender, Patrick Steward, Ian McKellen, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Hugh Jackman, Anna Paquin i Ellen Page. Si coneixeu una mica les adaptacions que s’han fet a la gran pantalla de les aventures dels mutants veureu que la història barrejarà diferents períodes temporals.

 

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda