2

De dos en dos

Cada cert temps apareixen pel·lícules de diferents productores que s’assemblen molt entre elles. Si tirem enrere trobem els casos de Bugs i Antz on Pixar/Disney i Dreamworks van escollir, casualment, a formigues com a protagonistes dels seus llargmetratges o Armaggeddon i Deep Impact on l’espectacularitat de Michael Bay s’enfrontava a l’espiritualitat de Mimi Leder. Doncs ara sembla que Sony Pictures i Filmdistrict/Millenium Pictures s’han posat d’acord per convertir la Casa Blanca (i la seva destrucció/ocupació) com a protagonista.

Filmdistrict i Millenium Pictures ens porten Olympus has fallen, aquí traduïda com Objetivo: La Casa Blanca amb Gerald Butler interpretant al protagonista encarregat de protegir al president dels Estats Units (interpretat per Aaron Eckhart)  d’un atac terrorista a la Casa Blanca. Si mireu el tràiler veureu que uneix tots els tòpics d’aquest estil de peli, agent que ha fallat en el passat, falta de confiança en ell mateix, etc…
La única cosa que podria salvar la peli és el seu director Antoine Fuqua però hem de recordar que si ve és capaç de fer coses com Training Day o The shooter també és responsable de Lágrimas del sol o El rey Arturo.

L’altre opció bé de la mà de Sony Pictures amb Roland Emmerich darrera la càmera i Channing Tatum davant. La peli és White House Down i, si fa no fa, s’assembla molt a la primera però amb Jamie Foxx com a president. Com a mínim tenir Emmerich com a director ens assegura un mínim d’espectacularitat.

Diferències entre les dues? Em costa de dir però si em pregunteu quina de les dues tinc més ganes de veure la resposta és fàcil: Cap de les cues.
Olympus has fallen arriba el 10 de maig i per White House Down ens hem d’esperar fins al setembre.

Per cert, no perdeu l’oportunitat d’entrar a la web oficial de Olympus has fallen i respondre a l’enquesta que fan: Si el teu país fos atacat per terroristes, lluitaries per ell? Sense paraules.

white_house_down_ver4olympus_has_fallen

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

2 Comments

  1. Crec que l’estrena de Volcano i Dante’s Peak va ser similar…Personalment em va agradar més Dante’s Peak, que em sembla que tenia menys pressupost.

    • És una altre exemple de dues pelis de temàtica molt similar estrenades amb poca diferència (les dues el 1997). Era l’època dels desastres naturals, un any abans havíem vist Twister.

Comments are closed.