0

Dia de celebracions

En un sol dia els fans de les sèries tenim moltes coses a celebrar, algunes més actual i altres que ens fan veure que ja tenim una anyets.

Per començar avui es celebren els aniversaris de les entrenes de dues sèries que han marcat la televisió. Una marcant les pautes del que coneixem com a sitcom i l’altra revolucionant el consum de televisió a tot el món.

Friends

Un 22 de setembre del 1994 s’obrien per primera vegada les portes del Central Perk, una cafeteria situada al centre de Nova York on sis amics es reunien i des d’on espiàvem les seves vides. Durant 10 anys en Ross, en Chandler, en Joey, la Rachel, la Monica i la Phoebe van formar part de les nostres vides.

Lost

La sèrie que va revolucionar la manera de veure la televisió i una de les primeres a provocar llargues discussions entre els fans i convertir-nos a tots en experts en teories conspiratories es va estrenar fa 10 anys. El 22 de setembre de 2004 els passatgers del vol Oceanic 815 arribaven a l’illa.

aniversaris

Per l’altra banda tres actrius de tres sèries de referència actual fan anys avui. Mireille Enos, la Sarah Lindel de The Killing celebra uns 39 anys molt ben portats, Billie Piper, la primera companya de la nova edició de Doctor Who i que ens ha deixat un dels millors moments televisius dels últims temps (I’m burning up a sun just to say goodbye) compleix 32 anys i la magnífica Tatiana Maslany d’Orphan Black arriba a l’últim any abans de la trentena.

Un bon dia per la televisió!

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *