Els nous enemics de Spiderman

emmastoneUna de les pelis que em va decepcionar l’any passat va ser The Amazing Spiderman (Marc Webb, 2012), el reboot que Marvel va decidir fer de l’icònic personatge desprès de la horrible tercera part de Sam Raimi. Amb un nou protagonista (Andrew Garfield) i basant-se més en l’univers Ultimate que en la versió clàssica aquest inici em va deixar força fred. Tenia molts punts interessants i moments bons de veure però la sensació general que em va produir era de voler explicar molta cosa en poc temps, el personatge ja el coneixem (Spiderman 3 és del 2007 i encara el tenim a la memòria) però al ser un nou inici es veuen obligats a tornar-los a explicar al mateix temps que han d’afegir tota l’acció que vol veure la gent. Això fa que la peli no arribi al nivell de les dues primeres entregues de Raimi però sí que superi la tercera (tampoc és molt difícil) i que em dóna esperances per aquesta segons part. Ara que ja tenen el nou univers creat i explicat es poden centrar més en l’acció i en el personatge.

Per començar ja tenim els dos enemics als que s’haurà d’enfrontar Spiderman. El trepamurs tindrà davant seu l’imparable Rhino i el clàssic Electro (un dels primers enemics de Spiderman al còmic) interpretats per Paul Giamatti i Jamie Foxx respectivament. La resta del repartiment es manté igual amb Andrew Garfield dins les malles de l’heroi i Emma Stone com la xicota perfecte i s’afegeix Shailene Woodley com a M.J. Watson. El rodatge ha començat fa poc i s’espera l’estrena pel 2014.

enemics_spiderman

Si algú esperava veure en Venom, Masacre o el Duende Verde en aquesta entrega sembla que ens haurem d’esperarar a la següent.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda