Gotham

L’èxit de The CW amb Arrow ha demostrat que una sèrie de superherois tractada de forma adulta i sense convertir-se en un “culebrot” per adolescents, funciona i té un públic. Això ha fet que d’altres cadenes busquin com treure rendiment al món dels herois de còmic. Una d’elles és FOX que té molt avançada una sèrie basada en l’univers Batman però deixant de banda la figura de l’heroi emmascarat per centrar-se en un dels seus secundaris, el comissari James Gordon.

gotham

Gotham ens explicarà la història del jove detectiu James Gordon molt abans de convertir-se en comissari de la ciutat i en un dels aliats del Cavaller fosc. De fet la sèrie es situarà just després de l’assassinat dels pares d’en Bruce Wayne i servirà per crear una relació entre el personatge d’en Gordon i el futur defensor de la ciutat.

L’escollit per interpretar el personatge d’en James Gordon és Ben McKenzie qui, curiosament, va posar veu a Bruce Wayne/Batman a la pel·lícula d’animació Batman: Year one. Al seu costat trobarem David Mazouz (el nen de Touch) interpretant el jove Bruce Wayne, Sean Pertwee com a Alfred o Camren Bicondova interpretant la jove Selina Kyle i futura catwoman.

Serà interessant veure com era Gotham abans de Batman i com eren alguns dels personatges que coneixem de l’univers Batman abans de convertir-se en els personatges que coneixem. De moment només tenim una imatge (la que acompanya aquest text a l’inici) i és difícil imaginar com pot ser la sèrie però tot sembla indicar que tindrà un to fosc semblant al de les pelis d’en Nolan.

Gotham encara no té data d’estrena però esperem veure-la aviat.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda