La calma abans de la tempesta

Aquesta entrada conté spoiler de la tercera temporada de The Walking Dead o sigui que si no vas al dia millor deixa de llegir.

walkingdead3Ja fa un parell de setmanes que tinc ganes d’escriure una entrada sobre The Walking Dead. No seria el primer que he fet sobre la sèrie, després de veure el primer capítol vaig córrer cap al blog per posar a parir la sèrie, un parell de setmanes després vaig tenir que rectificar i acceptar la millora que s’estava produint i amb aquest tercer visc en una calma tensa a l’espera del que està per venir.

M’explico. Si tirem uns capítols enrere tot semblava preparat per esclatar entre el grup d’en Rick i el del Governador. L’atac sorpresa que el Governador fa a la presó amb la mort de l’Axel com a principal conseqüència semblava indicar que tot s’encaminava cap a una espiral de violència, en canvi ens ha portar a tres capítols dels que fan que la sèrie tingui el sobrenom de The Talking Dead. Tres capítols on l’acció deixa pas al diàlegs entre personatges, diàlegs interior d’un personatge, etc. i no m’entengueu malament, estan ben fets i ajuden a conèixer els personatge però tres capítols són excessius, si vull capítols on el diàleg sigui el més important miro The Newsroom, a The Walking Dead li demano altres coses…

walking deadQuè fa que no estigui dient el nom del porc a la sèrie i els seus creadors? Doncs que aquest cop prefereixo ser prudent i esperar una mica. Donar una oportunitat al que espero s’està preparant.

La conversa entre en Rick i el Governador d’aquest últim capítol és un exemple perfecte de talking dead ben fet. Un diàleg tens entre dos personatges amb una personalitat forta que en alguns moments recordava als duels sota el Sol dels westerns clàssics. Però en aquest cas el més important no és el que es diu, és el que s’amaga. El que no es diu durant la conversa i que provocarà la reacció que espero. Finalitzada la conversa sembla que la guerra està més propera que mai.

Ara falta veure si aquest descens de ritme que m’ha fet tornar a malpensar de la sèrie és la calma abans de la tempesta o una nova desil·lusió com ha passat amb les temporades anteriors.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda