0

La mare més difícil de trobar…

howimetJa diuen que trobar la teva mitja taronja és difícil però, a How i met your mother n’estan fent un gra massa. La CBS ha anunciat que la sèrie tindrà una novena (i última) temporada. Ara el dubte és si la tan esperada mare apareixerà en aquesta vuitena temporada i anirem veient com es desenvolupa la relació o bé si es guarden el secret fins la novena.

D’acord que el tema de la mare és una excusa per explicar les aventures d’un grup d’amics a Nova York però el problema és que constantment s’estan llançant indicis que et deixen amb la mel a la boca i no fan més que estirar una trama ja massa llarga. Petites trampes per enganyar a l’espectador que al principi feien gracia però que ja s’han tornat pesades. Ara per ara estic més preocupat per la bufeta dels fills d’en Mosby (recordem que estan al sofà mentre el seu pare els fot el rollo) que per la identitat de la futura progenitora.

howimet2A més el que per mi va començar com un possible substitut de Friends ha anat degenerant en una comèdia de situacions surrealistes i personatges cada cop més exagerats i irreals. Ara per ara en Ted Mosby més que un romàntic perdut sembla un pobre il·lús, en Marshall i la Lily han esdevingut una parella de paranoics amb les manies més estranyes que he vist i la Robin i en Barney s’han normalitzat tan que ara no són més que uns avorrits de nassos.

Nou temporades per explicar als teus fills com vas conèixer la teva mare hauria de ser delicte. Penseu que passarà si la mare mor primer i en Mosby els ha d’explicar com va morir la seva mare.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *