La tortura no acaba. Tindrem spin-off de HIMYM

Els que esteu al dia de How I met your mother entendreu millor el títol del post que aquells que us vau quedar amb les primeres temporades quan la sèrie encara era bona.

Al principi era una comèdia fresca, força original i que omplia el buit deixat per Friends però amb el pas del temps s’ha convertit en una paròdia sense gràcia que s’ha dedicat a exagerar fins a l’extrem els personatges i situacions.

Per sort semblava que arribava la llum al final de túnel, la CBS va anunciar que aquesta novena temporada seria l’última i s’acabaria patir per veure com personatges que t’havies arribat a estimar s’anaven convertint en pallassos de segona però el que no esperàvem era l’anunci fet fa pocs dies i que va començar agafar força fa uns mesos en forma de rumor, HIMYM tindria spin-off.

Semblava una broma de mal gust, un truc comercial per apropar gent a la recta final de la sèrie però s’ha convertit en realitat. How I met your Dad (títol definitiu de la sèrie) es convertirà en realitat. Mateix plantejament però des d’un punt de vista diferent i en localitzacions diferents. El que jo em pregunto és que si no han estat capaços de mantenir el nivell amb uns personatges desenvolupats i estimats pel públic, que pensen fer amb uns de nous? Repetir esquemes i situacions no és possible i crec que amb How I met your mother ja han gastat la fórmula fins a l’extenuació.

Tuits de Carter Bays, un dels creadors de HIMYM

Tuits de Carter Bays, un dels creadors de HIMYM

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda