Marvel ens alegra el dia

civil-spidermanTal com diu el titular de l’entrada avui podem declarar el Dia Marvel (de fet com que tenim dies per tot no m’estranyaria que ja existís de veritat) i és que avui ha fet públic un anunci important i un d’espectacular.

Per una banda Marvel anuncia la data exacte de quatre de les seves noves pel·lícules. El primer a arribar serà Thor amb “Thor: Ragnarok” que s’estrenarà el 3 de novembre del 2017, a continuació debutarà en pantalla “Black Panther” el  6 de juliol del 2018. El mateix 2018 tindrem “Captain Marvel”, concretament en 2 de novembre i, finalment, el 12 de juliol del 2019 podrem veure els “Inhumans” en pantalla.

Però la notícia més rellevant és la confirmació que Spiderman formarà part de l’univers cinematogràfic de Marvel. Recordem que els drets de Spiderman eren de Sony i que això impedia que el llança teranyines de Nova York formés part del pla de pel·lícules de Marvel. Era bastant obvi que tard o d’hora les dues productores s’haurien de posar d’acord, l’anunci de Marvel de l’adaptació de Civil War portava implícit una invitació a la negociació. Spiderman té un paper molt rellevant en el macro esdeveniment de Civil War i adaptar-lo al cinema sense la seva presència hauria sigut arriscat. Sony mantindrà drets de distribució i producció de les pel·lícules però ara amb col·laboració de Marvel. Així doncs aviat tindrem nova pel·lícula de Spiderman i la seva més que segura presència en films Marvel.

Aquí teniu l’enllaç a la notícia oficial

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda