0

Nou diari de producció de “El Hobbit”

El 14 de desembre és un dia que qualsevol aficionat a la literatura fantàstica i al cinema en general ha de tenir marcat al seu calendari. El 14 de desembre és l’estrena de “The hobbit: An unexpected journey“, primera part de les aventures d’en Bilbo Saquet (Martin Freeman) que en ofereix Peter Jackson (‘Trilogia Senyor dels Anells’, ‘The lovely bones’).
Al llarg del rodatge Jackson i el seu equip han fer més lleugera l’espera dels fans penjant a la xarxa vídeos d’un 15 minuts de duració anomenats diaris de producció on es mostra l’evolució del rodatge i, de tant en tant, alguna que altra sorpresa.

Aprofitant la Comic-Con d’aquest any Jackson ens ofereix un altre d’aquests diaris de producció on podem veure la rebuda que va tenir l’equip a la fira, una mica d’informació sobre Radagast, petits detalls de la ciutat de Dale i d’altres escenaris i els darrers dies de rodatge de la segona unitat, entre d’altres.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *