0

Nou diari de producció de “El Hobbit”

El 14 de desembre és un dia que qualsevol aficionat a la literatura fantàstica i al cinema en general ha de tenir marcat al seu calendari. El 14 de desembre és l’estrena de “The hobbit: An unexpected journey“, primera part de les aventures d’en Bilbo Saquet (Martin Freeman) que en ofereix Peter Jackson (‘Trilogia Senyor dels Anells’, ‘The lovely bones’).
Al llarg del rodatge Jackson i el seu equip han fer més lleugera l’espera dels fans penjant a la xarxa vídeos d’un 15 minuts de duració anomenats diaris de producció on es mostra l’evolució del rodatge i, de tant en tant, alguna que altra sorpresa.

Aprofitant la Comic-Con d’aquest any Jackson ens ofereix un altre d’aquests diaris de producció on podem veure la rebuda que va tenir l’equip a la fira, una mica d’informació sobre Radagast, petits detalls de la ciutat de Dale i d’altres escenaris i els darrers dies de rodatge de la segona unitat, entre d’altres.

Per si ho vols compartir...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *