Noves cares a Joc de Trons

Joc de trons‘, l’adaptació que HBO fa dels llibres ‘La Cançó de gel i foc‘ de George R.R. Martin tornarà amb la tercera temporada el 31 de març del 2013 (estrena americana)
Aquesta temporada estarà basada en ‘Tempesta d’espases‘ tercer llibre de la saga i presentarà als no iniciat en els llibres alguns personatges molt estimats per els lectors com són els germans Reed o Brynden Tully “El Peix Negre”
Com sempre passa durant aquestes dates HBO va aprofitar la Comic-Con celebrada recentment per presentar alguns dels actors que donaran vida als nous personatges.

 
Brynden “El Peix Negre” Tully (Clive Russell)
Germà de Hoster Tully i oncle de Catelyn Tully, Brynden abandona el Trident i es converteix en el guardià de la Vall d’Arryn. Considerat l’ovella negra de la família Brynden adopta aquest malnom i el fa seu convertint un peix negre en el seu emblema.

 

 

Edmund Tully (Tobias Menzies)
Germà de Catelyn Tully, Edmund és el senyor d’Aigüesvives. Aliat de Robb Stark tindrà un paper molt important en el desenllaç de la guerra.

 

 

 

 
Jojen Reed (Thomas Brodie-Sangster)
Fill de Howland Reed de la Casa Reed i germà petit de Meera Reed. La Casa Reed té el seu territori a la Guaita d’Aiguagrisa i és lleial als Starks
Jojen és un verd-vident i juga un paper molt important en el futur de Bran Stark

 

 

Meera Reed (Ellie Kendrik)
Germana gran de Jojen. Gran caçadora i rastrejadora. En els llibres ella i el seu germà apareixen per primer cop a ‘Xoc de reis‘ (segon llibre), a l’adaptació televisiva hem d’esperar fins a la tercera temporada.

 

 

 
Orell (Mackenzie Crook)
Orell és un salvatge a les ordres de Mance Ryder. Molta gent els considera un mite però Orell és un canvia-pells, una persona capaç de traspassar la seva consciència a alguns animals.

 

 

 
Beric Dondarrion (Richard Dormer)
Company de Eddard Stark, Lord Beric Dondarrion és el senyor de La germandat sense Estendards, una companyia lliure de mercenaris. A Dondarrion se l’ha donat per mort en més d’una ocasió.

 

 

 
Thoros de Myr (Paul Kaye)
Sacerdot Roig seguidor de R’hllor és famós per la seva espasa de foc amb la que ha guanyat un gran nombre de torneigs. És la mà dreta de Beric Dondarrion a La germandat sense Estendards.

 

 

 
Lady Olena Tyrell (Diana Rigg)
Coneguda com la Reina d’Espines és l’àvia de Margaery Tyrell. Si a la segona temporada hem vist com n’és de manipuladora la jove Margaery en aquesta tercera veurem que la seva àvia és capaç de qualsevol cosa per fer triomfar la seva neta.

 

 

Selyse Florent(Tara Fitzgerald)
Dona de Stannis Baratheon. El seu matrimoni és més un contracte polític que un matrimoni per amor. Ella és la responsable de l’aparició de Melissandre a les seves vides cosa que canviarà per complet a Stannis

 

 

 
Shireen Baratheon (Kerry Ingram)
Filla de Stannis Baratheon i Selyse Florent, està afectada de psoriagris, una malaltia incurable que converteix parts de la seva pell en pedra. La inexistent relació entre els seus pares fa que el seu millor amic sigui el bufó Caratacada.

 

 

 

Ramsay Bolton ( Iwan Rheon)
Fill bastard de Lord Roose Bolton, Ramsay és un personatge cruel que es diverteix provocant dolor i patiment. Sempre va acompanyat del seu servent, anomenat Pudent, al qual utilitza per la seva diversió.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda