Renovacions de The CW Network

reignLa cadena CW sap quin és el seu públic i s’esforça per oferir-li continguts. Drames adolescents, acció amb una mica d’intriga, amors impossibles i tot embolcallat amb la sensació que siguis el protagonista o un secundari qualsevol el requisit que es demana és que has de ser atractiu.

Dins aquesta oferta CW ha estrenat aquest any The Originals, spin-off de The Vampire Diaries un del seus grans èxits que arrossega tot el públic fan de Crepúsculo i els fans d’aquests pseudo-vampirs que no arriben ni a la sola de la sabata dels clàssics, The tomorrow people l’aposta per la ciència-ficció i els herois d’aquest any (en competició amb Marvel: Agents of SHIELD) i The Reign, un drama d’època que semblaria allunyar-se del públic típic però que segueix els patrons de la cadena.

theoriginalsDoncs totes tres estrenes han aconseguit temporada completa cosa que farà contents els seus fans. Recordem que temporada completa no vol dir que la sèrie tingui continuïtat més enllà de la primera temporada però, com a mínim, evita que aquells que s’han enganxat a l’inici de la sèrie no es quedin amb un pam de nas només començar.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda