Torna Riddick

riddickNi Superman ni Iron Man ni polles, el 2013 serà l’any del retorn de Richard B. Riddick.

L’any 2000 un poc conegut Vin Diesel ens presentava un personatge d’aquells que deixen empremta, Riddick. Més aprop de la sèrie B que a una gran producció Pitch Black (David Twohy, 2000) ens presentava un personatge solitari, dur i extremadament hàbil en la lluita. Un personatge amb un fort carisma d’aquells que ens agraden als fans de la ciència-ficció i la sèrie B, semblant a Snake Plissken però a l’espai. Quatre anys més tard el mateix Twohy ampliava l’univers de Riddick amb Les cròniques de Riddick, una peli menys rodona que l’original però que seguia fent honor al personatge.

Molt s’havia parlat del retorn de Riddick a la gran pantalla (tenim videojocs, còmics, etc.) i ja fa temps que s’havia anunciat l’inici del rodatge però no ha estat fins avui que Universal Pictures ha fet pública la data, Riddick amb Vin Diesel com a protagonista i David Twohy com a director s’estrenarà el 6 de setembre de 2013.

 

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda