2

Última temporada de The Newsroom

HBO ens ha sorprès aquesta matinada amb una notícia de dues cares. Per una banda ens dóna l’alegria de renovar The Newsroom però per l’altre costat anuncia que aquesta serà la seva última temporada.

Si sóc sincer em sorprèn una mica aquesta decisió, les xifres no han acompanyat gaire la nova aposta d’Aaron Sorkin però suposo que l’HBO ja era conscient que no estava creant un programa de públic massiu i que les sèries del creador de The West Wing no enganxen a tothom tot i que el públic que tenen és molt fidel.

newsroom

Si es manté l’esquema de les dues temporades ens queden deu capítols per gaudir dels llargs diàlegs que marquen l’estil Sorkin i d’uns personatges molt ben interpretats per Jeff Daniels, Emily Mortimer o Alison Pill entre d’altres. Tot i això no tot són flors i violes a la sèrie, mentre que la primera temporada va ser excel·lent la segona va fer un gir d’estil que no va agradar a tothom (sóc del grup a qui no va agradar).

En definitiva, Will McAvoy i el seu equip de News Night es quedaran a l’atur després d’aquesta tercera temporada.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

2 Comments

  1. Molta raó amb això de la notícia de dos cares….Jo estic tristota per la notícia. A mi és de les que m’agrada, de fet diria que molt. M’apassionen els diàlegs de Sorkin! i si, la 1a temporada fou millor, la 2a potser es centrava més en les trames personals quan el punt fort crec que són les trames professionals. Així que amb aquella extranya sensació de ganes d’una 3a, però amb el regust amarg de l’acomiadament…fins sempre Will Mc Avoy!

    • I mira que és una sèrie de personatges però a quedat clar que centrar tota l’atenció en ells deixant els conflictes professionals en un segon terme no ha fet cap bé a la sèrie. Esperem que aquesta tercera torni al nivell de la primera i pugui tenir un comiat com es mereix

Comments are closed.