3

10 raons per no veure Terra Nova

PrintPer si encara queda algú que no l’ha vist i pot pensar que una sèrie de Steven Spielberg amb dinosaures pot ser interessant us deixo un seguit de raons per evitar-vos una agonia llarga i pesada

10.- Està cancel·lada. A diferència d’altres sèries cancel·lades l’argument principal queda tancat però ni això serveix per començar a veure-la. I si en altres sèries no és un motiu per no veure-la amb aquesta és l’excusa perfecte.

9.- Els dinosaures i altres efectes especials no estan a l’alçada del que es pot esperar d’una sèrie com aquesta. Els animals prehistòrics es veuen molt sobreposats i falsos, sobretot quan interactuen amb els humans.

8.- Drama familiar. Si JJ Abrams té una obsessió amb els problemes familiars, Spielberg té un obsessió amb la família desestructurada però amb final feliç. Tot l’argument gira al voltant de les relacions familiars amb situacions ridícules i forçades.

7.- Poca credibilitat. I no em refereixo al fet d’un viatge en el temps per salvar la humanitat de l’extinció. Em refereixo al fet que les distàncies creixen o disminueixen en funció del que necessita la pel·lícula i el mateix passa amb els dinosaures que ataquen o no segons el moment.

6.- Els actors es limiten a llegir el text i poca cosa més. Excepte Stephen Lang sembla que la resta es limita a dir el que toca i cobrar a final de capítol.

5.- Els guapos són els raros. Tot el contrari que en aquesta sèrie on sembla que a l’hora del sorteig la teva aparença física té molt a veure amb el fet que siguis escollit o no.

4.- El perill que sembla constant en algunes escenes (sobretot al principi de la sèrie) desapareix en molts moments fent que a vegades sigui impossible sortir del recinte i en d’altres la gent pugui sortir a passejar sense preocupacions.

1, 2, i 3 .- És dolenta, dolenta, dolenta. És una opinió personal però no crec que sigui l’únic que pensi el mateix.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

3 Comments

  1. Totalment d’acord! Amb el tema dels guapos es com Revolution que només es salven els guapos!

    • Genèticament els guapos estem més evolucionats. És normal que ens salvem 😛

Comments are closed.