0

10 raons per veure Django unchained

10.- És un western i mentre que d’invasions al·lienígenes, drames familiars i relacions frustrades en tenim a patades el western és un gènere que costa veure al cinema.

9.- Quentin Tarantino, no faria falta dir res més però parlem d’un dels directors més importants dels últims temps que és capaç de portar al seu terreny qualsevol gènere.

8.- Diàlegs genials mantenint l’estil Tarantino, converses que no semblen tenir sentit però en tenen molt i diàlegs inacabables que et captiven.

7.- Don Johnson. Al nivell del Von Jackson que interpretava a Machete el seu Big Daddy és un dels personatges que et queda marcat.

6.- La banda sonora. Tarantino barreja cançons al més pur estil spaghetti western amb hip-hop, rock i altres gèneres aconseguint un equilibri perfecte que s’adapta a cada escena.

5.- Violenta com la majoria de les pelis de Tarantino, Django no es queda curta en litres de sang.

4.- No s’ha de veure com entreteniment i prou. Tot i que la peli pot passar com un pur espectacle visual en realitat fa una dura crítica contra el racisme.

3.- Samuel L. Jackson. Poc es pot explicar del seu personatge sense aixafar l’argument però l’actor el clava.

2.- L’Escena del Ku-Kux-Klan. Un dels millors moments recordo haver vist al cinema en temps. Situació absurda i innecessària però simplement genial.

1.- Christoph Waltz, simplement genial. L’actor austríac és el millor del film convertint el seu personatge en l’eix central i motor de la pel·lícula.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *