21 bridges

Seguir una recepta no t’assegura cuinar un bon plat. Les instruccions són les mateixes per tothom però hi ha molts factors que influeixen en la seva realització. 21 bridges es podria equiparar a uma truita de patates, és quelcom que tothom pot fer però que no totes surten igual de bones.

Els guionistes Adam Mervis i Matthew Michael Carnahan, agafen el llibre de receptes per crear una pel·lícula d’acció i el segueixen al peu de la lletra; en cap moment hi ha una voluntat d’improvisació o d’innovació, simplement es tracta d’entregar un producte prefabricat però amb la millor qualitat possible. El resultat és una pel·lícula totalment previsible vista mil vegades però amb una factura i unes interpretacions més que acceptables que la converteixen en un bon entreteniment.

Chadwick Boseman es posa a la pell de l’investigador André Davis, l’encarregat de trobar un parell de lladres culpables de la mort d’un grup de policies. Al seu costat trobem policies corruptes, traficants de drogues, petits criminals i agents federals interpretats per Sienna Miller, J.K. Simmons o Taylor Kitsch. Un bon grup de secundaris que compleixen a la perfecció el seu paper.

L’acció en concentra en uns tirotejos ben coreografiats i en trepidants persecucions a través dels carrers de Manhattan que acaben donant com a resultat una solvent pel·lícula d’acció que no destaca però que tampoc fa de mal veure.

Si teniu moltes ganes d’anar al cinema i res més us fa peça, 21 bridges no és una mala opció però tampoc passa res si decidiu esperar a que qualsevol plataforma la posi al seu catàleg.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda