1

30 minutos o menos

30minutesÉs curiós veure com algunes vegades un fragment d’una peli et pot fer tenir una opinió completament diferent de la que tens un cop vista la peli sencera. Fa uns dies fent zàping vaig enganxar un tros de 30 minutos o menos, una pel·lícula amb Jesse Eisenberg que m’era totalment desconeguda, i em va semblar prou digne i atractiva. Casualitats de la vida al cap d’uns dies em trobo amb una crítica al bloc d’en Jacint Casademont on la deixa com el cul i em sorprèn que estigui parlant de la mateixa pel·lícula.

Ara, un cop vista sencera puc dir que comparteixo opinió, la peli és una merda.

Si es veuen alguns fragments fora de context poden resultar atractius però el conjunt no s’aguanta per enlloc. El podia ser una peli entretinguda, divertida i irreverent es converteix en un conjunt de gags sense sentit malgrat l’esforç de la parella protagonista per semblar creïbles. Ja seria hora que algú expliqués a Eisenberg que aquest posat de nen innocent, freak i una mica curt fa gràcia la primera vegada però que al final cansa.

Amb l’excepció d’un o dos gags la peli es fa llarga, pesada i avorrida fins i tot per un dissabte a la tarda.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

One Comment

  1. M’heu de fer cas, sempre! M’agrada saber que pensem el mateix. No estic sol en aquest món de la crítica. Forta abraçada!

Comments are closed.