666 Park avenue, una mica de terror sobrenatural

Sense arribar al nivell de American Horror Story la cadena nord-americana ABC ens presenta una nova oferta pels amants del terror i el món sobrenatural. 666 Park Avenue és una sèrie basada en els llibres de Gabriella Pierce i interpretada per Rachael Taylor (The Darkest Hour, 2011), Dave Annable (Brothers & Sisters) i Terry O’Quinn (Lost).

A l’edifici on en Henry (Dave Annable) i la Jane (Rachael Taylor) aconsegueixen feina com a administradors passen coses estranyes. Tothom sembla aconseguir els seus desitjos però un cop es compleixen acaben pagant un preu molt alt. Al centre de tot hi ha en Gavin i la Olivia Doran (Terry O’Quinn i Vanessa Willliams), propietaris de l’edifici i no tant normals com volen aparentar. No només els Doran amaguen secrets, el propi edifici, The Drake, té més d’un secret ocult entre les seves parets.

Rachael Taylor

De moment la proposta sembla interessant i els actors interpreten bé els seus papers. The Drake amaga moltes sorpreses de les que hem anat veient fragments (el fantasma del soterrani, la reunió d’un grup secret, els ocells que habiten a les parets, etc.) i alguns fets estranys que ens han ensenyat i s’aniran desenvolupant al llarg de la temporada (gent immortal, veïnes catxondes, etc.). Cada capítol aconsegueix mantenir un bon nivell i sense arribar als nervis que provoca American Horror Story els espants són efectius i els moments de tensió són constants i ben treballats. A més O’Quinn clava un paper que li va com anell al dit ja que es diferencia poc del John Locke de Lost

Una bona sèrie que arrenca aquest any i espero que tingui continuïtat ja que vull descobrir tots els secrets que amaguen els inquilins de l’edifici de Park Avenue.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda