A little bit zombie

bitzombieDies abans del seu casament una parella va a passar un cap de setmana a una casa de camp amb uns amics. Un cop allà un mosquit zombi ataca el nuvi que s’infecta amb la malaltia, però en Steve no es converteix en un zombi normal, pateix la gana i la putrefacció típica però manté la consciència humana. La seva parella no accepta el canvi i decideix fer el possible per tirar endavant el casament.

En primer lloc tot el respecte del món cap a les peli de sèrie B que no tenen la sort de gaudir dels pressupostos milionaris de grans superproduccions i que supleixen aquesta manca de recursos amb imaginació i improvisació. Que una peli sigui o no sèrie B no la fa millor ni pitjor, simplement l’hem de valorar segons el que és. Aquest estiu puc exigir a World War Z uns zombies espectaculars però no puc demanar el mateix a A little bit zombie.

Un cop dit això A little bit zombie és força fluixa, té alguns moments entretinguts i originals però no acaba de ser rodona. La peli parteix d’un argument interessant i que pot donar peu a situacions molt còmiques però que no s’acaben de desenvolupar. Des del sofà de casa és molt fàcil veure com canviaríem escenes o com milloraríem la història però són aquest petits detalls que fan que la peli no acabi de convèncer.

bitzombie2

La peli té aquell toc dels anys 80 que ens atrau molt sovint però sense la gracia que va fer triomfar aquelles produccions.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda