A to Z

atzposterTrobeu a faltar el romanticisme malaltís d’en Ted Mosby? Us falta la vostra ració setmanal de sucre? Doncs esteu d’enhorabona perquè la NBC estrena ben aviat A to Z, un nou intent de buscar una manera diferent d’explicar el mateix de sempre.

Creada per Ben Queen a qui segurament coneixeu per ser el guionista de Cars 2 i un dels creadors de la fallida Drive amb Nathan Fillion, la sèrie ens vol explicar l’evolució de la relació entre l’Andrew (Ben Feldman) i la Zelda (Cristin Milioti – sí, la mare de HIMYM). Amb una veu en off que acompanya moltes de les situacions de la sèrie sabem que la relació tal com la coneixem tindrà un canvi al cap de 8 mesos, la pregunta és si anirà cap a una ruptura o acabarem amb final feliç.

Vist el primer capítol puc dir que no aporta res de nou. La veu en off és un recurs molt utilitzat (HIMYM sense anar més lluny), els dos protagonistes no s’escapen dels esquemes habituals de caràcters contraposats que s’atrauen i els secundaris són els típics elements còmics que necessita tota sèrie d’aquest estil.

Així doncs val la pena donar-li una oportunitat? Com sempre un sol capítol no ens pot servir per valorar tota una sèrie però l’arrencada no sembla indicar molt bones sensacions. L’única possibilitat que li veig és si explota més la part dramàtica que la còmica, vuit mesos de relació ha de tenir alts i baixos i crec que seran aquests moments baixos on pot tenir alguna cosa a favor seu.

atz2

A primer cop d’ull sembla ser una pel·lícula romàntica feta en entregues de 40 minuts de duració o un spin-off de How I met your mother.

Ah! Només pels molt fanàtics el primer capítol té un homenatge a Back to the future que no fa pujar el nivell de la sèrie però sí que t’arranca un somriure.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda