Adéu Togetherness

Massa sovint l’audiència no va lligada a la qualitat de la sèrie o a la crítica i tots sabem en què es basen les productores a l’hora de renovar o no un programa. Sèries que no mereixerien passar d’una temporada aconsegueixen tal volum de públic que les porta a renovar temporada rere temporada mentre que d’altres amb molta més qualitat es queden pel camí. Togetherness forma part del grup de les segones.

togetherness2

Creada, escrita i dirigida per Jay Duplass, Mark Duplass i Steve Zissis (els dos últims també protagonistes) la sèrie ens explicava de forma molt natural (estil Duplass) la vida de quatre amics, dos d’ells parella amb fills, als volts de la quarantena. Drama, humor i amistat apareixien de forma natural sense els artificis que utilitzen altres sèries sobre la vida de parella per atraure el públic. Togetherness era el retrat d’una parella cansada de la monotonia, de dos amics que ho deixarien tot l’un per l’altre i d’uns altres que es busquen l’un a l’altre sense ser-ne conscients. Un retrat de la vida normal que fugia de la ficció i se centrava en els conflictes que qualsevol persona pot trobar al llarg de la seva vida.

El mateix Jay Duplass ha fet un escrit al seu compte de twitter (@jayduplass) donant les gràcies per les mostres de suport i donant per tancada l’etapa de Togetherness. Duplass assegura que estan orgullosos de com ha acabat la sèrie i que aquestes dues temporades han explicat la història que ells volien explicar tal com ells la volien explicar. No dubto ni un moment de les paraules signades per Jay, Mark i Steve però no puc evitar pensar que encara ens quedaven moltes històries per explicar i que Togetherness encara tenia un llarg camí per recórrer.

Tuit de @jayduplass

Tuit de @jayduplass

D’alguna manera o d’altre era fàcil sentir-se identificat amb algun dels personatges de Togetherness o amb algunes de les seves històries o motivacions. No imitant les situacions però sí el motiu que els portava a actuar d’una manera o d’una altra. Togetherness era d’aquelles sèries que a vegades et deixava tocat, no per la seva espectacularitat sinó per la naturalitat del que passava i amb la que et podies sentir retratat.

togetherness

Togetherness és d’aquelles sèries que val la pena recomanar.

Thanks Jay, Mark and Steve. Until the next one.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda