Agents of SHIELD

Els que llegiu el blog habitualment ja sabeu que sóc molt més fan de l’univers creat per Marvel que del creat per DC. No faig fàstics a l’univers de Flash, Arrow o Supergirl (de fet m’agraden bastant les tres) però trobo molt més ben construït i atractiu el capitanejat pel director Coulson i el seu equip.

shield2

Des de Capitán América: Soldado de Invierno que Agents of SHIELD s’ha dedicat a complementar l’univers cinematogràfic que creaven les principals estrelles de Marvel. La desaparició d’Hydra, SHIELD treballant de forma encoberta, etc. tot el que hem vist a les pel·lícules, Agents of SHIELD ens ho ha anat ampliant i explicant però encara ha anat més enllà. Una de les sorpreses quan es va anunciar la Fase 3 de Marvel va ser l’aparició d’Inhumans pel novembre del 2018. Si Guardianes de la Galaxia havia funcionat, també podia fer-ho un altre grup més minoritari i l’escollit van ser els Inhumans. Per mala sort per la pel·lícula la trama d’aquesta temporada d’Agents of SHIELD també ha girat al voltant dels Inhumans, explicant l’origen, la primera formació i un munt d’informació que han fet innecessari esperar fins al 2018. Així doncs no és d’estranyar que la pel·lícula d’Inhumans quedi suspesa sense data.

Com he dit aquesta tercera temporada s’ha centrat en el tema Inhumans. La sèrie comença poc després dels fets de la segona temporada, amb la Jemma Simmons perduda en un planeta desconegut i en Coulson i el seu equip a la recerca dels Inhumans creats per la boira desplegada per la Jianying. Al llarg de la temporada descobrim nous enemics com en Lash, en Hellfire o en Hive i nou herois com la Yo-yo o en Joy Gutierrez, al mateix temps que aprofundim en l’univers Marvel.

Amb Agents of SHIELD hem descobert l’origen de HYDRA i el seu funcionament com a secta, hem vist la creació dels Inhumans i conegut el seu passat (amb visita kree inclosa) i ens han presentat els Secret Warriors.

 

shield4La sèrie ha mantingut el nivell en la majoria de capítols accelerant sobretot durant el tram final de temporada. També hem hagut d’acomiadar-nos de personatges. Alguns d’ells volien provar sort en un spin-off que no s’acabarà realitzant i d’altres que ja havien acabat el seu recorregut i se’ls ha donat un final molt digne. Ara estem a l’espera de la nova temporada on moltes coses canviaran. Després de cada episodi tenim una petita escena postcrèdits i la del final de temporada ens deixa amb un munt d’incògnites que haurem d’esperar uns mesos a resoldre.

Agents of SHIELD no és Daredevil, però tampoc pretén ser-ho. Tot i formar part del mateix univers juguen a lligues diferents i són totalment complementaries. La sèrie del Diable de Hell’s Kitchen és una obra amb estil propi mentre que Agents of SHIELD busca atraure a un públic més majoritari però sense deixar perdre qualitat. Si l’estil Marvel al cinema us agrada estic segur que també ho farà Agents of SHIELD i si el que voleu és ampliar l’univers és de visionat obligatori.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda