Alone in the dark

alone_posterNavegant per IMDB he descobert que avui fa nou anys de l’estrena a Estats Units d’una de les més vergonyoses adaptacions de videojoc a la gran pantalla. L’any 2005 algun il·luminat va decidir que l’inútil de Uwe Boll era el més indicat per adaptar a cinema un videojoc de culte com és Alone in the Dark.

Si amb això no fos suficient el mateix Uwe Boll va decidir que un adicte com Christian Slater i una recautxutada com Tara Reid eren els millors actors per interpretar els papers protagonistes.

La pel·lícula falla en tot, guió, diàlegs, interpretacions i té una de les pitjors escenes sexuals de la història del cinema. Evidentment no cal parlar del ritme o l’argument absents totalment en el film.
Sorprenentment Uwe Boll ha seguit fent pel·lícules després d’això i, pitjor encara, li han permès adaptar altres videojocs a la gran pantalla com BloodRayne o Far Cry.

 

En definitiva, que l’aniversari d’Alone in the Dark ens serveixi per recordar com no s’ha de fer una adaptació o, ja posats, una pel·lícula.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda