1

Amistat i negocis a Nova York

Ben Epstein (Bryan Greenberg) i Cam Calderon (Victor Rasuk) són dos amics de Brooklyn decidits a triomfar en el món de la moda a Nova York. Amb aquest simple argument els creadors d’Entourage ens ofereixen How to make it in America, una nova sèrie que recorda la frescor de les primeres temporades de les aventures de Vincent Chase i Eric Murphy.

Igual que amb Entourage ens trobem amb una sèrie amb l’amistat com a base i amb un argument sense gaires complicacions. Aquí no es tracta de fer pensar al públic o sorprendre’l, es tracta de durant els 20-25 minuts que dura cada capítol fer un retrat d’un estil de vida. I és en aquest punt on es nota més la diferència entre Entourage i How to make it in America. Mentre la primera ens ensenyava el glamur i l’estil de vida d’una jove estrella de Hollywood amb les seves festes cares, cotxes cars i cameos de personatges famosos, aquesta ens mostra a gent de barri, joves sense ni un dolar a la butxaca que fan el possible per sobreviure.

Com ja he dit abans el principal argument de la sèrie és l’amistat, i no només entre els dos protagonistes que tenen els seus alts i baixos, també l’amistat amb els secundaris que els envolten. I aquest és un dels altres punts forts de la sèrie. Els dos protagonistes són carismàtics i aviat te’ls fas teus però el mateix passa amb els personatges que van apareixent al llarg de les dues temporades. Des d’en Domingo Brown (interpretat per Scott “Kid Cudi” Mescudi) a  David “Kapo” Kaplan (Eddie Kaey Thomas) aquests personatges ocasionals t’acaben important tan com els principals (amb l’excepció del personatge de Rachel Chapman (Lake Bell) que és odiós).

Una sèrie fresca i entretinguda d’aquelles que es deixen veure de manera ràpida i deixen un bon regust de boca. Per mala sort HBO va decidir cancel·lar la sèrie a la segona temporada però no ha de ser un inconvenient per veure-la ja que és d’aquelles sèries que no necessita un final tancat. S’han sentit rumors de recuperar la sèrie en un altre canal però personalment crec que és millor deixar-la com va acabar.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

One Comment

  1. Doncs un cop acabada Sherlock crec que li donaré una oportunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *