Angie Tribeca

angieSi parlem d’humor absurd, el més normal és associar-ho a la comèdia anglesa però últimament estem veient com el mercat americà s’està obrint a aquest tipus de comèdia. Aquesta temporada en tenim dos clars exemples, una és Man seeking woman, hilarant comèdia que ha encetat la seva segona temporada i que ja us en vaig parlar en el seu moment i l’altra és la que protagonitza el post d’avui: Angie Tribeca.

La sèrie creada pel còmic Steve Carell i la seva parella Nancy Carell és una paròdia de les sèries procedimentals policíaques però amb les situacions absurdes portades a l’extrem. Angie Tribeca sorprèn, descol·loca però, per sobre de tot diverteix. Els gags estan posats amb gràcia, amb un toc nostàlgic que ens remet a pel·lícules com la saga Atrapalo como puedas, Loca acadèmia de policia o Hot Shots sense oblidar la mítica Top Secret. Situacions surrealistes, converses absurdes i els millors product placements que he vist mai fan que Angie Tribeca vagi pel camí de convertir-se en una de les sèries còmiques del moment.

Juga molt a favor d’Angie Tribeca la complicitat dels seus actors, des del duet protagonista format per Rashida Jones i Hayes MacArthur fins a arribar als secundaris com Jere Burns o Andree Vermeulen tots semblen gaudir dels seus personatges i donar-se al joc d’aquest tipus d’humor. Menció especial a l’Alfred Molina qui, sense sortir acreditat a la sèrie, fa el millor personatge secundari de tots.

angie_portada

Amb una primera temporada de deu capítols de 20 minuts de duració Angie Tribeca és d’aquelles sèries que es consumeix ràpidament i deixa amb ganes de molt més. Per sort ja tenim confirmada una segona temporada però sense data.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda