Are you a serial killer?

El final de la sisena temporada de Dexter ja deixava clar que res tornaria a ser com era abans. El primer capítol de la setena ens indica com gran serà aquest canvi. No llegeixis si no vas al dia de la sèrie.

Are you…? És un inici, un inici cap al final d’una sèrie que, malgrat alguns alts i baixos, ha mantingut sempre un bon nivell i ha convertit un assassí en sèrie en una icona de la televisió. Hem tingut moments memorables com el final de la quarta temporada i moments més avorrits com la tercera temporada però res sembla comparable al que ens espera ara.

El capítol comença al mateix punt on ens va deixar la temporada anterior. La Debra (Jennifer Carpenter) descobreix en Dexter (Michael C. Hall) en mig del ritual d’assassinar. Malgrat els esforços per creure’s la història del seu germà la part més curiosa de la Debra no deixa de tenir la sensació que alguna cosa no va a l’hora. Aquesta sensació l’acompanya al llarg de tot el capítol fins al desenllaç final. Gran moment entre els dos germans. Ara caldrà veure com reacciona i s’enfronta la tinent de policia al descobriment de la veritable naturalesa del seu germà. Per la seva reacció a un únic assassinat ja podem preveure que la Debra no acceptarà fàcilment que en Dexter porti anys matant i ocultant-li la veritat.
També caldrà veure com reacciona en Dexter. La seva germana és de les poques persones a qui en Dexter ha arribat a estimar i la reacció d’ella pot provocar un esfondrament en el món d’en Dexter.

Al mateix temps la temporada obre tres trames més. L’assassinat d’un membre de la màfia russa per part d’en Dexter sembla que portarà conseqüències per ell i el departament de policia, la capitana LaGuerta (Lauren Vélez)comença a tenir dubtes sobre la resolució del cas de l’Assassí del Judici Final i del Carnisser de la Badia i el membre més nou del departament, en Louis Greene (Josh Cooke), té una estranya obsessió amb en Dexter. Totes aquestes trames apunten cap a un final no gaire agradable per l’assassí en sèrie de Miami però caldrà veure quin final volen donar els creadors a la seva criatura.

La setena temporada representarà l’adéu a algun personatge i l’arribada de nous. Ray Stevenson i Yvonne Strahovski s’uneixen a un repartiment consolidat al llarg dels anys.

Com ja he dit abans caldrà veure quin final ens tenen preparats, recordem que la setena i la vuitena temporada formaran un arc argumental que ens portarà al final de la sèrie, però de moment l’inici de temporada ha deixat molt bones sensacions.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda