Arrow – spoilers –

Els que aneu seguint el blog de forma habitual ja sabreu que Arrow és una d’aquelles sèries que m’ha entrat bé i que m’agrada defensar a capa i espasa (caputxa i arc en aquest cas), aprofitant l’aturada de Nadal val la pena donar un cop d’ull a la primera meitat d’aquesta segona temporada.

La segona temporada arranca mesos després del final de la primera amb un Oliver Queen (Stephen Amell) allunyat de Starling City culpant-se de la mort del seu amic Tommy Merlyn (Collin Donell) i de la destrucció dels Glades. Amb l’ajuda d’en Diggle (David Ramsey) i la Felicity (Emily Bett Rickards) torna a la ciutat per reprendre les seves tasques com a vigilant.

arrow

Els primers nou capítols (la sèrie torna el 15 de gener) mantenen el to d’acció que tant em va agradar de la primera i també la simplicitat que la fa senzilla de veure. Arrow no és res més que entreteniment, però entreteniment ben fet.

Si durant la primera temporada es van anar introduint elements de l’univers DC (Deathstroke, The Huntress, Speedy, etc.) en aquesta segona s’ha anat ampliant una mica més l’univers amb l’aparició de Black Canary, Doctor Ivo, Brother Blood i l’entrada en escena de Ra’s al Ghul, però l’aparició més sonada ha estat l’aparició durant dos capítols del personatge de Barry Allen (Grant Gustin)abans de ser Flash (el capítol 9 acaba amb Allen patint l’accident que el converteix en Flash).
emilyEn un principi un capítol d’aquesta temporada havia de servir de presentació del personatge però la CW ha decidit donar llum verda a un pilot independent a la sèrie. Molt s’ha rumorejat també sobre l’aparició de Green Lantern (un dels grans amics del personatge als còmics) però de moment no passa de rumor.

Respecte a la primera tenim pocs canvis significatius. Finalment Oliver Queen ha agafat el sobrenom d’Arrow (el green s’ha perdut), ara ja porta la màscara habitual i tenim un personatge habitual nou, Isabel Rochev interpretada per Summer Glau. A poc a poc anem descobrint el que va passar a l’Oliver durant els cinc anys que va ser fora i a poc a poc veiem com s’ha convertit en el que és ara.

La sèrie no ha canviat molt i tampoc la meva opinió sobre ella. Arrow no passarà a la història de les sèries però entreté d’una forma més que correcte i en faig prou amb això.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda