Arrow, agradable sorpresa

Vaig aguantar durant molts anys aquella merda infumable que es deia Smallville tot i que des del primer capítol ja es veia a venir que no deixava de ser un entreteniment adolescent que no m’aportaria res de bo. És per això que al saber que ABC estava preparant Arrow, spin-off protagonitzat per Green Arrow vaig pensar el pitjor.

La sèrie arrenca amb el rescat d’Oliver Queen (Stephen Amell) de l’illa on ha estat sobrevivint sol durant cinc anys. Durant aquests anys el jove Queen ha deixat de ser el jove ric i eixelebrat que era per convertir-se en un supervivent. Quan Oliver torna a Starling City ho fa amb un objectiu, la revenja contra els qui van intentar enfonsar el seu pare i la ciutat. Per això el jove milionari adopta la personalitat de Fletxa Verda, un emmascarat que lluita contra el crim amb un arc.

Atenció que el tràiler té alguns spoilers!

Per començar s’ha de reconèixer que Green Arrow és un personatge que m’atrau força. Creat a l’univers DC el personatge d’Oliver Queen té moltes similituds amb Batman, els dos són joves rics que decideixen lluitar contra el crim però el Cavaller Fosc es va fer molt més popular que l’encaputxat verd. Deixant de banda el còmic la sèrie m’ha sorprès pel to fosc que adopta. Com ja he dit no n’esperava gaire res, és més, el que esperava era una altre sèrie d’adolescent amb un Green Arrow a l’institut amb els típics problemes de noies i amics mentre es dedica a lluitar contra el crim. Lluny d’això la història arrenca amb força. L’Oliver no és un nen que juga a ser un heroi, és un supervivent amb un objectiu. La sèrie ens presenta un Green Arrow dur i decidit que no té por a utilitzar la violència (no com el cagat d’en Clark Kent a Smallville). És cert que tindrem problemes d’amor-desamor però no sembla que la sèrie es centri amb això, més aviat sembla una trama secundària. Tampoc falten les conspiracions per acabar amb la vida d’Oliver Queen, problemes familiar i de drogues, entre altres temes que anirem veient al llarg de la temporada.

També estem a l’espera de la presentació d’altres personatges de l’univers DC, per ara sabem de l’aparició de Deadshot (Michael Rowe) i Ace (suposo que la resta de la Royal Flush Gang anirà sortint amb el temps). Ara queda veure com evoluciona la sèrie i que no ens decepcioni amb el temps però tot sembla indicar que no passarà.

D’acord que no passarà a la història de les sèries de televisió però si  us agraden les pelis d’acció i els superherois no quedareu decepcionats al veure Arrow.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda