Arrow – spoilers

arrow_arsenalEn podeu dir plaer culpable o guilty pleasure però a mi Arrow m’agrada. Sóc conscient que es tracta d’un entreteniment amb un guió senzill però a vegades una estona de desconnexió entretinguda va bé.

Des de la primera temporada que porto defensant el to adult que té la sèrie (tot i els tocs sentimentals adolescents que utilitza) i l’inici d’aquesta tercera temporada m’ho torna a reafirmar. Aquesta temporada arranca uns mesos després del final de la segona amb molts canvis a la vida de l’heroi de verd. El cercle de personatges que coneix la identitat de l’heroi ha crescut, apareix per primera vegada amb l’uniforme corresponent el personatge d’en Roy Harper (no sabem si com Arsenal, Speedy o Red Arrow) i l’heroi ha deixat de ser un perill públic per la policia cosa que li deixarà més marge per actuar. Però el fet més impactant d’aquest primer capítol i que marca el camí d’aquesta temporada és el retorn de la Sara Lance (Black Canary) que torna de forma sorprenent per marxar de forma encara més impactant. Arrow s’atreveix a matar un dels personatges principals de la segona temporada en el primer capítol de la tercera. En mans de qui? No ho veiem però podem apostar a un nom; Ra’s al Ghul. Què passarà amb aquest personatge? Per la part de l’adversari de l’Oliver Queen podem preveure l’arribada del cap de la Lliga dels Assassins a Starling City en un intent d’omplir el buit de poder que ha quedat a la ciutat i per part de la Black Canary qui sap si veurem la Laurel Lance convertida en una nova versió de la vigilant.

Com a curiositat i que en el primer moment em va deixar completament descol·locat és l’aparició d’un nou personatge  interpretat per Brandon Routh. Qui va ser el pitjor Superman torna a l’univers DC interpretant un empresari interessat a adquirir Queen Consolidate. Com vaig piular durant el capítol o picada d’ullet mestre o broma de mal gust. La balança s’inclina més cap a la segona opció.

arrow_facebook

Aquesta tercera temporada comença bé i sembla que ens entretindrem molt que, per altra banda, és l’únic que li demano a aquesta sèrie. A més l’univers DC s’expandeix amb The Flash, la nova aposta de The CW que ja s’havia presentat en un capítol de Arrow i que s’acaba d’estrenar. Aquesta mateixa setmana us la comento al blog.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda