0

Atypical

A Atypical, en Keir Gilchrist interpreta en Sam Gardner, un jove amb autisme que decideix buscar xicota. Aquesta decisió el porta a obrir-se a un món nou totalment desconegut i provocarà canvis amb les relacions que manté amb els seus familiars i amics.

Tot i la seva senzillesa argumental, Atypical mereix fer-se un lloc a l’intens calendari de qualsevol serièfil gràcies a les grans actuacions dels seus personatges principals. Només pel treball de Gilchrist ja valdria la pena veure-la però la resta del repartiment també està a l’altura.

Atypical aconsegueix un difícil equilibri entre l’humor i el drama deixant la sèrie en un punt mig. El drama hi és present però no buscar fer-nos sentir malament i l’humor no s’utilitza com si tractéssim amb una comèdia. És una estranya barreja que funciona a la perfecció i et fa somriure al mateix temps que t’entendreix per la duresa d’algunes situacions.

Tot i que l’eix principal de la sèrie és el personatge d’en Sam Gardner, Atypical es nodreix també d’històries paral·leles que fan més interessant la sèrie. Per una banda tenim la relació entre els pares, interpretats per Jennifer Jason Leigh i Michael Rapaport, i la seva manera d’afrontar la situació del seu fill i també el vincle protector que es crea amb la germana (Brigette Lundy-Paine), contraposat a la lluita entre les necessitats d’ella i l’instint protector que té pel seu germà.

Atypical és una sèrie que entra molt bé i deixa un molt bon regust. Són vuit capítols de menys de 30 minuts que podeu veure a Netflix. La segona temporada està confirmada però sense data d’estrena.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *