Avengers assemble

S’ha de reconèixer que Marvel sap fer bé les coses o, com a mínim, sap què està fent.
Primer va començar amb les pel·lícules de personatges individuals (Iron man, Thor, etc.) fins arribar a The Avengers i un cop els herois s’han reunit per primera vegada tornem a les pel·lícules individuals dels personatges que ja coneixem i preparant per introduir-ne de nous (Dr. Extraño per exemple) fins que tornem a The Avengers 2. Però l’estratègia de Marvel no acaba aquí, el públic cinematogràfic ja el té a la butxaca i ara dirigeix els seus esforços cap al públic de televisió i al públic adolescent.

L’any 2010 Marvel va presentar The avengers: Earth’s Mightiest Heroes al canal Disney XD però era una sèrie formada per el grup d’Avengers original (Hulk, Iron man, Thor, Wasp i Henry Pym) i no lligava amb l’univers que estava creant la productora. És per això que han decidit canviar una per l’altre, Avengers assemble substitueix The avengers: Earth’s Mightiest Heroes situant l’acció just després de la pel·lícula i mantenint l’equip del film amb la incorporació d’un personatge nou: Falcon.

És animació i està pensada per un públic més petit que el de les pel·lícules però si teniu molt de mono d’Avengers podeu fer-hi un cop d’ull.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda