Ballers

ballers_posterEl futbol americà és un esport que mai m’ha dit gran cosa, és per això que una sèrie basada en aquest esport tampoc em tempta molt (ja sé que direu que Friday Night Light és obligatòria i un dia d’aquests li donaré una oportunitat) però al veure els noms de Peter Berg, Mark Wahlberg, Stephen Levinson i Dwayne Johnson la curiositat et pica.

A Ballers seguim la vida d’un jugador de futbol americà retirat (Dwayne Johnson) que busca com guanyar-se la vida fora de l’esport. Al seu costat trobem antics companys, futures estrelles i amics de sempre que complicaran l’estil de vida que intenta portar.

La sèrie segueix el mateix patró que altres sèries produïdes per Wahlberg/Levinson, capítols de 20-30 minuts que ens ensenyen la “realitat” que s’amaga darrere d’un estil de vida. A Entourage ens ensenyaven com era la vida i l’entorn d’un actor famós, a How to make it in America la vida d’un parell de joves que volien triomfar en el món de la moda a Nova York, a Ballers la vida fora dels camps de futbol d’uns esportistes d’elit retirats. Sempre amb el punt de realitat ficcionada que fa més interessant la sèrie i l’acosta a tots aquells que som profans (i totalment ignorants) en el món del futbol americà.

Ballers entra bé, els 30 minuts escassos de cada capítol ajuden i que les trames siguin simples també. El paper sembla escrit especialment per Johnson i el clava molt més que el salvavides traumatitzat de San Andreas.

ballers2

La sèrie quedarà com un referent pels amants de l’esport ni marcarà un abans i un després en el món de la televisió però és un entreteniment fresc que es deixa veure en aquests dies de calor extrema i de descans d’algunes de les grans sèries.

Ballers ens mostra que l’amistat és important tan davant de les càmeres com darrere o si no mireu el currículum De Wahlberg, Berg, Levinson i Johnson a IMDB per veure com el temps els ha anat emparellant lentament.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda