1

Banshee, sexe, violència i molt més

Sexe i violència.Tranquil·lament podríem definir Banshee amb aquestes dues paraules però tots aquells que la seguim més enllà de capítols esporàdics sabem que darrere d’això hi ha molt més. No negaré l’evidència, el sexe i la violència són molt presents a la sèrie, a més de manera constant i força gratuïta. Tots els fans tenim gravat a la retina el combat de “boxa” del sheriff Hood (Antony Starr) al tercer capítol de la primera temporada o qualsevol de les escenes sexuals que inclouen la Lili Simmons (sé que alguns preferiu l’Ivana Milicevic que tampoc desmereix gens) però també sabem que la sèrie està formada per uns personatges forts i ben definits, unes situacions intenses i ben realitzades i un argument senzill però efectiu.

banshee1

La setmana passada va arrencar la tercera temporada i només puc dir que l’inici ja va ser espectacular. L’escena prèvia als crèdits marca el to de la temporada i ens promet coses molt interessants. La temporada anterior va tancar un cicle donant per acabada tota la trama d’en Rabbit, trama que portava aguantant des de l’inici de la sèrie i a la que ja li venia bé trobar un punt i final. Ara tenim un punt d’inflexió, les coses a Banshee han canviat alguns dels secrets han sortit a la llum i d’altres encara estan amagats però queda clar que les relacions entre els protagonistes han canviat.
Per tots aquells que no heu seguit la sèrie la trama principal va d’un ex-convicte que després de passar 15 anys a presó surt a la recerca de la seva companya, la filla d’un mafiós (Ivana Milicevic) a qui va salvar de la presó assumint ell tota la culpabilitat d’un robatori. A través dels seus contactes la troba al poble de Banshee on ha assumit una nova identitat i ha refet la seva vida. La casualitat el porta a prendre la personalitat del nou sheriff del poble a qui assassinen davant seu abans que ningú el conegui. L’argument és com a mínim curiós i la sèrie és d’aquelles que passen molt ràpid, dues temporades de 10 capítols que es poleixen en un cap de setmana.

banshee_girlsCom ja he dit si rasquem una mica la superfície veiem que el que aguanta realment Banshee són els seus personatges. Els principals porten el pes de la sèrie, Antony Starr, Ivana Milicevic i Ulrich Thomsen són els més ben definits des del principi. La sèrie sempre ha anat girant al voltant dels tres i tenen caràcters molt ben definits i prou diferents per fer-los atractius cadascun d’ells a la seva manera però ja des de la segona temporada Banshee està començant a fer molt bé una cosa, donar més protagonisme als secundaris. Si a la segona eren Lili Simmons i Rus Blackwell els que veien créixer els seus personatges en aquesta tercera tot sembla indicar que Matt Servitt i Trieste Kelly Dunn aniran agafant més pes.

Banshee no guanyarà mai cap Globus d’Or però és d’aquelles que enganxen, entretenen i creen un grup de fidels seguidors. Si busqueu un entreteniment sense que es converteixi en un guilty pleasure la sèrie de Cinemax és una molt bona opció.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

One Comment

  1. Totalment d’acord! És sexe i violència i molt més! I sent tan senzilla com és t’enganxa si t’agrada aquest estil… I aquesta temporada vénen els indis!!

Comments are closed.