Batman: Assault on Arkham

batmanMentre tothom està pendent de la nova entrega de pelis de l’univers DC que per una banda unirà Batman i Superman en una nova pel·lícula i per l’altra introduirà el grup d’antiherois que formen l’Esquadró Suïcida, el departament d’animació de Warner va fent una magnífica feina en pel·lícules pel mercat domèstic que té poc ressò. A un ritme de dues o tres pel·lícules Warner Animation i Warner Home Video estan creant un ric univers d’adaptacions d’històries de DC a les que val molt la pena donar una oportunitat.

Batman: Assault on Arkham és un dels últims títols que s’ha afegit a la llista i està ambientada en l’univers creat per la saga Arkham de videojocs (cronològicament situada després del videojoc Arkham Origins).

Tot i que Batman és el protagonista del títol, els veritables protagonistes de la pel·lícula són els membres de l’Esquadró Suïcida, principalment Deadshot i Harley Quinn.

Decidida a evitar una filtració d’informació per part d’Edward Nygma (Enigma), la cap d’operacions encobertes Amanda Waller decideix reunir una nova versió de l’Esquadró Suïcida per irrompre a Arkham i posar fi a la vida de Nygma. El grup format per Deadshot, Harley Quinn, Captain Boomerang, Black Spider, Killer Frost, King Shark i KGBeast s’hauran d’enfrontar a Batman en el seu intent d’arribar al seu objectiu. De camí trobaran un nou impediment: el Joker ha aconseguit escapar de la seva cel·la.

Hi ha molts dubtes en com serà l’adaptació que David Ayers prepara de Suicide Squad i només us puc dir que si s’assembla mínimament a Batman: Assault on Arkham valdrà molt la pena. En realitat no faria falta una nova pel·lícula, Assault on Arkham és el producte perfecte per presentar els membres d’aquest grup d’antiherois i guanyar-se l’aprovació dels espectadors. Batman: Assault on Arkham té tots els punts forts d’una bona peli d’acció. Un argument senzill però eficaç, acció amb la violència justa, sexe, traïcions, etc. i tot seguint un bon argument, per mala sort molta gent encara considera l’animació per format domèstic com un producte menor però Assault on Arkham no té res a envejar a moltes produccions d’imatge real ja siguin per televisió com per cinema.

Batman: Assault on Arkham us agradarà tant si sou fans de l’univers DC com si sou fans del cinema d’acció i entreteniment  al mateix temps que va bé per recordar que hi ha vida més enllà de Snyders, Afflecks o Cavills i que l’univers DC és molt més ric del que sembla.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda